Hírek vegyesen
icon-user Viki icon-file-text event life sentence photos icon-comments 0
2017. 12.30.

Sziasztok! Nagyon röstellem, hogy ismét ilyen nagy kihagyás után térek vissza hozzátok, de nagyon sok változás történt most az életemben, főként a munkámban, ami mellett sem időm sem energiám nem volt az oldalaimra. Sajnos azt kell, hogy mondjam, lehet szünetre kell tennem ezt és még egy másik lapom, de ezt a január fogja eldönteni. Imádom csinálni, de nem akarok senkit hitegetni, hogy mikor lesz friss és stb.

Lucy körül azért zajlott az élet, továbbra is gőzerővel forgat, az ünnepekre viszont hazatért családjához.

Kezdeném az elmaradt candid képekkel, ugyanis novemberről és decemberről is kaptunk néhányat. November 27.-én Lucy egy új kiskutyussal repült vissza Vancouver-be. Az új kutyusról eddig semmit nem lehet tudni, eddig csak ezen a fotókon látták a színésznővel.

Lucy december 17.-én Studio City-ben vásárolgatott a Farmer’s Market-en, erről is kaptunk képeket, 27 darabot. December 20.-án imádott jegeskávéjával sétálgatott Nyugat Hollywood-ban, 25.-én pedig szintén Studio City-ben kapták őt lencsevégre.

Kedvencünk eseményeken is vett részt, az első még augusztusban volt, lehet még emlékeztek is rá, hogy csak paparazzi képeket kaptunk róla, amikor Lucy távozott egy privát partiról. Most kiderült, hogy ez Jen Klein nyári bulija volt és 6 darab kép is előkerült kedvencünkről.

A novemberi Avon rendezvényről is kaptunk pár új képet, illetve kedvencünknek szívügyei a beteg gyermekek, így december 02.-án ellátogatott a los angelesi Gyermek Kórházba, hogy egy kis örömet okozzon a kis betegeknek.

Egy új kép is felkerült az Avon National Lipstick Day fotósorozatához.

Végül de nem utolsó sorban néhány új Life Sentence BTS képpel is bővült a galéria.

Holnap Lucy lesz az egyik házigazdája a New Year’s Rockin’ Eve eseménynek, melyet a szerencséesk az ABC csatornán élőben is nyomon követhetnek. Rengeteg híresség lép majd fel, köztük Zedd, Hailee Steinfeld, Imagine Dragons és még sorolhatnám. Lucy New Orleans-ban vezeti majd a műsort.

icon-camera Galéria linkek
PAPARAZZI|CANDIDS > 2017
MEGJELENÉSEK|APPEARANCES > 2017
FOTÓSOROZATOK|PHOTOSHOOTS > 2017
MUNKÁLATOK|PROJECTS > SOROZATOK|SERIES > PRETTY LITTLE LIARS – HAZUG CSAJOK TÁRSASÁGA (2010-2017) > 6. ÉVAD
MUNKÁLATOK|PROJECTS > SOROZATOK|SERIES > LIFE SENTENCE (2018-) > 1. ÉVADSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


1